»
»
»
»
BÀSQUET | El València Basket aconsegueix la victòria després d’un últim quart molt atapeït

L’equip valencià ha aconseguit la victòria enfront del San Pablo Burgos (94-92) en un partit a priori que es mostrava com a clar favorit a l’equip de Jaume Ponsarnau però l’encontre es va anar a puntuacions altes i els visitants van aconseguir remuntar fins a tretze punts d’avantatge que van tenir els valencians en el tercer quart, encara que al final seria el València Basket el guanyador del duel. Foto: València Basket.

Un partit molt atapeït que es va decidir en els minuts finals

El xoc va començar amb el domini dels valencians que van imposar el seu joc exterior anotant fins a sis triples en la primera habitació per a posar la bretxa en el marcador al final del mateix (29-21) mentre que el San Pablo Burgos buscava no allunyar-se del marcador i esperar que el percentatge de tirs de tres del València baixés.

En el segon quart va estar més disputat, el conjunt de Burgos va retallar distàncies i van aprofitar el desajustament en l’atac del València per a posar-se a tir en el partit gràcies a l’anotació dels seus i els 19 punts del València en aquest quart enfront dels 27 dels visitants, ens anàvem al descans amb un 47-47.

Després del descans vam poder veure de nou la millor versió dels locals, Matt Thomas estava molt endollat i Bojan, Will i Tobey estaven fent un treball sota el cèrcol espectacular per a mantenir a l’equip per damunt i obtenir una renda de fins a 13 punts. San Pablo Burgos va parar el partit i va tractar de reduir distàncies en el marcador, aconseguirien reduir l’avantatge fins als 4 punts per a anar-nos a un final de partit amb la màxima tensió.

En l’última habitació vam poder veure a dos equips més pausats amb la pilota, decidint les jugades amb cautela i fruit d’això van ser els escassos 34 punts que vam poder veure en aquesta habitació. Amb canvis en el marcador constants, un triple mancant un minut de Aarón posava al València Basket per davant (92-90) i després de dos tirs lliures de Will i la posterior canastra de Benite, els valencians aconseguien mantenir la distància i la victòria amb el resultat de 94-92.

Amb aquesta victòria, el València Basket es col·loca com a quart classificat de la Lliga Endesa i el seu pròxim partit és el dimecres 30 a les 20.45 on visitarà a l’Unicaja en Eurocup. Mentre que el San Pablo Burgos continua estant a una posició del descens col·locat com a setzè equip classificat i el seu pròxim partit serà el diumenge 3 de febrer que rebrà al cuer Gipuzkoa.