Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Novena victòria consecutiva del HLA Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | Novena victòria consecutiva del HLA Alacant

El HLA Alacant ja classificat, afrontava una jornada de transició, ja que aquest resultat no afecta a l’esdevenir de la classificació. Les pròximes jornades els alacantins s’enfronten a Múrcia i Almansa que en estar també classificats per a la fase final, els resultats es mantenen en la fase d’ascens. Foto: C.B. Morón.

El Lucentum no volia baixar els braços i donar el partit per perdut. Els alacantins amb més relaxació de l’habitual, competien el partit des del primer moment, i malgrat perdre els dos primers períodes per un punt cadascun, no perdien la cara al partit i arribaven al descans amb 39-37.


Amb la represa el C.B. Morón va estirar les distàncies i després dels primers deu minuts es trobava 60-54 a dalt en el marcador. Els alacantins podien deixar passar el partit, però no va anar així, van guanyar l’últim període forçant la prorroga amb 72-72. En el temps extra, es va demostrar per que els alacantins són els lideris de la classificació i es van adjudicar els cinc minuts extres per 9-14, per a tancar la trobada amb 81-86.La setmana que ve el HLA Alacant visita la pista del segon classificat, el Real Murcia, en un partit d’alta intensitat, ja que el resultat pot ser molt important de cara a la fase d’ascens.

Categorías Bàsquet