»
»
»
BÀSQUET | València Basket, negat en el triple i derrotat a Manresa

València Basket visitava la pista del Baxi Manresa per a disputar la trobada corresponent a la jornada 19 de Lliga Endesa. Un viatge complicat que s’ha saldat amb derrota per als pupils de Jaume Ponsarnau per un resultat ajustat de 75-66. Foto: València Basket.

El València Basket està situat en quarta posició en la classificació

El partit va donar començament i el xicotet pavelló del Nou Congost estrenyia de valent. Això es va notar en l’encert tant de Baxi Manresa com en la defensa dels catalans, que van assecar al conjunt ‘taronja’. No entrava cap triple, tònica que fet i fet seria general durant tota la trobada. Així, s’arribaria al final del primer quart amb un pobre resultat de 13-9, tant en anotació com en percentatge de tir.

El segon quart va continuar revestint gran dificultat a l’hora d’anotar per als de Ponsarnau, que veien com els de Manresa castigaven fora del perímetre. Matt Thomas va anotar l’únic triple de la primera part i, al costat d’altres canastres, va portar a València Basket a retallar l’avantatge que havia adquirit el conjunt local, encara que finalment s’anaren al descans amb un 34-30 en contra.

Nit infausta des de la línia de tres punts

En la segona meitat, Fisher i Toolson castigarien els errors de València Basket tant en defensa com en atac i obriria el primer avantatge important de la trobada a favor de Baxi Manresa, que va arribar fins als nou punts. Tant Dubljevic com Matt Thomas van capitanejar a València Basket a l’hora d’anotar i aconseguir neutralitzar aqueixa xicoteta bretxa per a encarar l’últim quart amb 48-46.

Així, els últims deu minuts de trobada van donar començament amb cinc punts consecutius de Sam Van Rossom, triple inclòs. Posteriorment seria el torn d’Alberto Abalde, que amb un 2+1 colliria un parcial de 0-12 que donava ales al conjunt de Ponsuarnau, encara que prompte la renda es neutralitzaria amb més fallades en tirs alliberats. Finalment, un parcial de 9-1 va tocar i va afonar a un València Basket que encaixa una dura derrota per 75-66.