Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Valencia Basket Club fitxa a un jugador seleccionat en el draft de la NBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
Vanja Marinkovic
Vanka Marinkovic jugant un partit amb Partizan. Foto: ABA League

BÀSQUET | Valencia Basket Club fitxa a un jugador seleccionat en el draft de la NBA

Vanka Marinkovic jugant un partit amb Partizan. Foto: ABA League

L’equip dirigit per Jaume Ponsernau continua confeccionant la seua plantilla per a una de les temporades més importants en la història del club valencià. Els taronja es juguen molt aquesta campanya ja que amb el canvi de normativa de l’Eurolliga ja no val arribar a semifinals per davant d’Unicaja per a aconseguir plaça en la màxima competició europea, cal arribar als playoffs de la competició.

El club ja va anunciar els fitxatges de Brock Motum, Quino Colom i Ndour, ara ha arribat el torn d’anunciar el fitxatge del primer exterior que substituirà a Matt Thomas que s’ha anat als Raptors, recents campions de la NBA. La primera intenció era la de fitxar a Dario Brizuela, jugador de l’Estudiants, però l’oferta que va realitzar València Basket en el dret de tanteig era baixa i el club madrileny la va igualar.

Finalment han fitxat a Vanja Marinkovic del Partizan de Belgrado pagant la seua clàusula de rescision de 200.000€. Vanja es un jugador de 22 anys que va debutar amb 16 en la Lliga Adriàtica i es va convertir en la temporada 15/16 en el capità més jove de l’equip balcànic.El València Basket farà oficial el fitxatge quan tinga tots els detalls tancats amb el jugador i haja passat el pertinent reconeixement mèdic

Vanja Marinkovic
La Lliga Adriàtica es va acomiadar ahir de Vanja anunciant el seu fitxatge per Valencia Basket

En l’última temporada ha fet una mitjana de 12,4 punts, 2,3 rebots i 2,3 assistències en 29 minuts de mitjana en la lliga regular i ha tingut uns números molt semblants en l’Eurocup. El seu joc en l’últim any i la seua progressió li han servit per a ser seleccionat per Sagrament Kings en l’últim draft de la NBA.

Sergi García es va cedit al Rasta Vechta alemany

El base internacional espanyol Sergi García jugarà cedit la pròxima temporada en el Rasta Vechta,  que juga en la Bundesliga alemanya i que la pròxima temporada disputarà la FIBA Basketball Champions League. Sergi arriba a València desde del Tecnyconta Zaragoza i en la passada temporada va disputar 25 partits amb els de Jaume Ponsernau fins que es va ser cedit al Baxi Manresa per a jugar els últims partits de Lliga Endesa.

 

Categorías Bàsquet