»
»
BÀSQUET | Quino Colom i la Selecció Espanyola posen rumb a la segona fase del mundial

La selecció espanyola durant el partit. Foto: FEB.

La Selecció es va assegurar el passe a la segona ronda del Mundial de Bàsquet després de véncer a Puerto Rico (63-73). Els de Scariolo van jugar una primera part bastant pobra, però, després del descans, van aconseguir recuperar sensacions amb Marc Gasol com a líder. El català va acabar amb 19 punts i 7 rebots per a acabar sent l’MVP del partit.

La Selecció va saber mesurar les distàncies amb el seu rival fins al final. Espanya no va estar bé des de l’inici, els porto-riquenys van estar més encertats en el rebot, per a decantar el primer quart al seu favor (21-17). En el segon parcial, la mala selecció de tirs continuava, però les rotacions van ajudar a augmentar la intensitat defensiva per a donar la volta al marcador abans del descans (35-36).  Los puntos de Ricky Rubio y la dirección de Quino Colom fue de lo poco salvable de ese tiempo.

Sergio Llull va ampliar la bretxa creada per Marc Gasol al marcador

Després del pas per vestuaris va aparéixer Marc Gasol, qui va aconseguir anotar 11 punts en el tercer quart, obrint una bretxa que va ampliar Sergio Llull, amb 8 punts abans del parcial final (45-57). Espanya va saber manejar la diferència, collint així la seua segona victòria.

Dins de dos dies la selecció es mesurarà a Iran, equip que encara no coneix la victòria. Allí els de Scariolo intentaran assegurar-se la primera plaça del grup.