»
»
Valencia Basket millora però no assalta el Palau Blaugrana

Maurice Ndour i Nikola Mirotic es barallen per un rebot. Foto: FC Barcelona.

Després de la malíssima imatge mostrada per València Basket en la trobada d’Eurolliga davant Olympiacos, el quadre taronja visitava un altre dels feus més complicats, i més amb la gran plantilla conformada aquest estiu pel FC Barcelona, el Palau Blaugrana. Finalment, els pupils de Ponsarnau no van poder traure una victòria de Barcelona (97-94), però van demostrar un pas cap avant en intensitat i encert.

Malgrat això, l’inici va ser una cosa vacil·lant. Va semblar una continuació del partit de Grècia, però prompte els visitants van despertar el 11-2 encaixat inicialment i van igualar la trobada gràcies a les canastres, sobretot, de Mike Tobey, Quino Colom i Jordan Loyd, aquest últim quallant un sensacional partit.

Loyd, Ndour i Quino Colom, les notes positives de la trobada

En el segon quart, Dubljevic va començar a deixar els seus tocs personals en pista culer, demostrant que el que va ocórrer a Grècia va ser només un xicotet sot. Jordan Loyd va continuar sumant des de més enllà de la línia del triple, tractant de contrarestar el continu encert de Nikola Mirotic. Finalment, al descans van marxar amb un ajustat 52-46.

El tercer quart acabaria per determinar l’ambició de València Basket en un partit on Maurice Ndour va quallar la seua millor trobada com ‘taronja’. Va agafar tots els rebots i va estar encertat en totes dues parts de la pista, encara que l’acumulació de faltes va acabar per llastrar al ‘4’ de València Basket. Quino Colom va resultar ser, a més, el millor base, aprofitant el mal moment de Vives i Van Rossom sobre la pista.

San Emeterio i Motum no van quallar una bona trobada

L’últim quart va ser el més intens i entretingut. Els intercanvis de colps no es van detindre i solament l’encert del local Brandon Davies va poder trencar el marcador en els últims instants. Jordan Loyd, amb 30 punts i 37 de valoració, va enganxar al quadre taronja en un final atapeït, però Mirotic va dir basta. El montenegrí, amb 33 punts, va signar un altre gran partit i va acabar per afonar a València Basket per 97-94.