Bàsquet
»
»
»
»
»
‘Match-ball’ per a Ponsarnau a Múrcia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Jaume Ponsarnau durant un partit de Valencia Basket Club

‘Match-ball’ per a Ponsarnau a Múrcia

Jaume Ponsarnau durant un partit de Valencia Basket Club

Quan un equip no aconsegueix els resultats esperats en el món de l’esport les crítiques se centren en la figura de l’entrenador. El Valencia Basket Club ha començat molt mal la temporada, una temporada que es preveia clau per al futur del club, i la figura de l’entrenador està mes en dubte que mai. Foto: EFE.

Aquesta temporada l’equip taronja ha jugat quinze partits i ha guanyat només quatre. En Lliga Endesa es troben en la huitena posició, l’última que dóna accés a la Copa del Rei, amb un balanç de tres victòries i quatre derrotes. L’any passat va guanyar l’Eurocup i per això aquesta temporada juga l’Eurolliga, competició on només ha guanyat un partit dels set que ha jugat. També va perdre en la Supercopa d’Espanya en semifinals.

L’equip no aconsegueix arrancar, només es poden salvar els bons moments de Loyd i el maneig de Colom, al qual Ponsarnau encara no li dóna el timó de l’equip. Aquest estiu es van anar els dos Thomas, Will i Matt, i des de la secretària tècnica no han aconseguit suplir la importància dels dos jugadors. La plantilla de catorze jugadors et permet ser més flexible amb els descartes però tampoc s’estan repartint els minuts d’una forma racional, Marinkovic i Abalde, que han demostrat la seua vàlua, estan jugant molt pocs minuts.

Aquest diumenge juguen a casa del UCAM Múrcia en un partit que s’antulla clau per al futur de l’entrenador. Una derrota podria precipitar els esdeveniments i provocar la destitució de Ponsarnau que deixaria el club amb una Eurocup en la butxaca com a entrenador.

 

Por Golsmedia

Categorías Bàsquet