Bàsquet
»
»
»
»
»
La Copa del Rei de bàsquet ja té seu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
El Palau d'Esports de Badalona, hogar del Joventut. Foto: Liga Endesa.

La Copa del Rei de bàsquet ja té seu

El Palau d'Esports de Badalona, hogar del Joventut. Foto: Liga Endesa.

Poques ciutats més emblemàtiques per al bàsquet espanyol que Badalona. El lloc on es van gestar grans històries a la fi del passat segle, on han nascut estreles del nivell de *Ricky Rubio o Rudy Fernández, i on el Dream Team dirigit per Michael Jordan va enlluernar al món a Barcelona 92. Ara, després de 38 anys, tornarà a ser la seu de la Copa del Rei de bàsquet.

El *Olímpic de Badalona acollirà del 16 al 19 de febrer de 2023 la major festa del bàsquet espanyol. Huit combinats lluitaran pel segon títol nacional de la temporada -després de la Supercopa d’Espanya a inicis de curs-. Un d’ells serà el *Joventut de Badalona, que no dependrà dels seus mèrits de lliga per a participar en el torneig coper per excel·lència.

BADALONA ACOLLIRÀ LA COPA DEL REI DE BÀSQUET EN 2023

Fins a 12.000 espectadors podran omplir el *Olímpic de Badalona en l’any vinent. L’última vegada que es va donar la cita copera en el feu del *Joventut va ser en 1985, quan el pavelló es deia Ausiàs March. Va ser el Reial Madrid el que es va coronar com a campió en aquella edició, vencent precisament al *Joventut en la final per 90-76.

Por Golsmedia