Bàsquet
»
»
»
»
»
La Copa del Rei de bàsquet ja té seu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jetro Willems ficha por el CD Castellón
El Palau d'Esports de Badalona, hogar del Joventut. Foto: Liga Endesa.

La Copa del Rei de bàsquet ja té seu

El Palau d'Esports de Badalona, hogar del Joventut. Foto: Liga Endesa.

Poques ciutats més emblemàtiques per al bàsquet espanyol que Badalona. El lloc on es van gestar grans històries a la fi del passat segle, on han nascut estreles del nivell de *Ricky Rubio o Rudy Fernández, i on el Dream Team dirigit per Michael Jordan va enlluernar al món a Barcelona 92. Ara, després de 38 anys, tornarà a ser la seu de la Copa del Rei de bàsquet.

El *Olímpic de Badalona acollirà del 16 al 19 de febrer de 2023 la major festa del bàsquet espanyol. Huit combinats lluitaran pel segon títol nacional de la temporada -després de la Supercopa d’Espanya a inicis de curs-. Un d’ells serà el *Joventut de Badalona, que no dependrà dels seus mèrits de lliga per a participar en el torneig coper per excel·lència.

BADALONA ACOLLIRÀ LA COPA DEL REI DE BÀSQUET EN 2023

Fins a 12.000 espectadors podran omplir el *Olímpic de Badalona en l’any vinent. L’última vegada que es va donar la cita copera en el feu del *Joventut va ser en 1985, quan el pavelló es deia Ausiàs March. Va ser el Reial Madrid el que es va coronar com a campió en aquella edició, vencent precisament al *Joventut en la final per 90-76.

Por Golsmedia