»
»
Sòlid triomf del HLA Alacant davant Tau Castello en la Lliga Valenciana

hla alicante

HLA Alacant ha alçat de nou el trofeu de campió de la Lliga Valenciana Or 2022 després de derrotar a TAU Castelló per 79-70 amb Sean *McDonnell i Guillem *Arcos com a jugadors més destacats.

El partit va arrancar amb un gran *HLA Alacant d’eixida que va iniciar un 10-2 de parcial. Els *lucentinos van dominar el primer acte gràcies a una sòlida defensa que els va permetre gestionar els 8 punts de diferència durant quasi tot el primer acte. No obstant això, Tau Castelló va reaccionar i un triple de *Alvarado va deixar la diferència en 18-15 al final del primer acte.

Els de Castelló van entrar definitivament en el partit i amb un triple de Bilbao es van posar per davant en un quart que va estar marcat per l’alternança en el marcador. Un mat de Guillem *Arcos va tornar a empatar el partit a 3.55 per al descans. Els alacantins van tornar a estirar el marcador i amb un bon *arreón final van marxar a vestuaris 36-30.

El pas per vestuaris no va canviar el guió del partit i alacantins i castellonencs van continuar amb un duel molt igualat. Tau Castelló va mostrar molt d’encert en aquest tercer acte per a gaudir de la seua màxima diferència del partit (46-50). 5 punts seguits de *Parrado van retornar l’avantatge (51-50) a un *HLA Alacant que va demostrar la seua competitivitat i solidesa per a no baixar els braços. Fins al final del tercer quart va haver-hi un intercanvi de colps que va deixar en avantatge al TAU per 53-54.

L’últim període va arrancar molt igualat però en els últims minuts va eixir a relluir l’arpa i competitivitat d’aquest *HLA Alacant, que animat pel públic del Ferrándiz, va trencar el marcador. Un excels Guillem *Arcos en atac (22 punts, 9 rebots i 4 assistències) al costat d’un gran *McDonnell (18 punts i 13 rebots) van guiar al *HLA Alacant a la seua segona *Lliga Valenciana consecutiva.

Al final victòria per 79-70 en un partit en el qual el *HLA Alacant va demostrar que continua creixent i va poder mostrar al públic del Ferrándiz les primeres pinzellades del que és aquest equip: baralla, lliurament, competitivitat i qualitat.