Bàsquet
»
»
»
»
»
El Units Pel Bàsquet Gandia celebra 10 anys

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: UPL Gandia
Foto: UPL Gandia

El Units Pel Bàsquet Gandia celebra 10 anys

Foto: UPL Gandia

El club UPL Gandia naix al setembre de l’any 2012 prenent el relleu en el bàsquet local del desaparegut Gandia Bàsquet Athletic Club, del qual adquireix els seus drets.D’aquesta manera comença la seua marxa participant en la  Temporada 2013-2014 en la lliga EBA grup E-A.

En aquesta, la seua primera temporada, queda primer classificat en lliga regular i finalment segon en la 2a fase, aconseguint la seua participació per a la liguilla d’ascens a la LEB Plata que es disputa a Tenerife. En aquesta fase queda tercer classificat, no aconseguint-se l’objectiu de l’ascens. Finalment l’equip queda en la posició 10a de la competició a nivell nacional.

Pel que fa referència a la pedrera, i malgrat totes les dificultats que sorgeixen inicialment per a la inscripció dels equips en les diferents categories, derivades de l’adquisició de drets de l’anterior club, es va aconseguir inscriure a 16 equips. Esment especial mereix la posada en acció del grup femení, en la qual el club va comptar, en el seu primer any de vida, amb tres equips. El coordinador de la pedrera d’aquesta primera temporada va ser Isma Cantó.

Un espectacular creixement de la mateixa donen com a resultat que el Club dispose de 21 equips, 9 dels quals són femenins, a més de 2 grups de babys i 1 d’iniciació, la qual cosa ens obliga a pensar que el futur del bàsquet a Gandia està garantit. Text: UPL Gàndia.

Por Golsmedia