Bàsquet
»
»
»
»
»
València Basket s´estrena Femení la lliga com a visitant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
valencia basket
Foto: Valencia Basket.

València Basket s´estrena Femení la lliga com a visitant

Foto: Valencia Basket.

València Basket inaugura la temporada visitant a Spar Girona en la J1 de la LF Endesa (dimecres 5, 20.05 hores, Fontajau, Teledeporte), jornada que aprofitarà el combinat català per a retirar la samarreta de Laia Palau. Malgrat que el conjunt taronja recupera efectius per a aquest partit, respecte a l’últim duel de pretemporada, les baixes continuen condicionant la rotació per a aquesta estrena.

Rubén Burgos analitza el partit

El tècnic ha valorat que “l’equip arriba com sempre il·lusionat, amb ganes i motivació per al nou repte de la nova temporada però assenyades i conscients d’és una carrera de fons i que en aquestes primeres etapes hem de tindre presents les condicions que hem viscut en pretemporada, amb absències des del primer dia i altres que s’han anat sumant per molèsties clàssiques de pretemporada i això no ens ha permés arribar amb les jugadores efectives i nivell de forma òptim, encara que és com ha de ser perquè sabem que quan hem d’aconseguir-ho és quan es juguen els títols, i l’experiència ens diu que això succeeix més avançada la temporada. Ens prepararem per a això i afrontarem aquest inici amb il·lusió i amb ganes de competir i poder donar prompte el nostre 100% real”.

Sumant efectius per a l’estrena en LF Endesa

València Basket no podrà comptar per a aquest partit amb tres jugadores de les nou professionals que conformen la plantilla. Bec Allen torna la setmana vinent a la Ciutat del Túria després d’aconseguir el bronze en la Copa del Món amb Austràlia; i tant Alba Torrens i Leticia Romero com Elena Buenavida continuen recuperant-se d’unes certes molèsties. Rubén Burgos recupera per a aquest partit tant a Queralt Casas com Ángela Salvadores i a la vinculada Laia Lamana. La jugadora del NB Paterna Clara Che tanca la plantilla de 10.

Por Golsmedia

Categorías Bàsquet