Bàsquet
»
»
»
»
»
La Lliga Valenciana 2022 continuarà donant campions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FBCV
Foto: FBCV

La Lliga Valenciana 2022 continuarà donant campions

Foto: FBCV

Després d’haver conegut ja als triomfadors de les categories nacionals, la Lliga Valenciana 2022 continuarà donant campions aquest pròxim cap de setmana amb la disputa de les Finals en Sènior, Júnior, Cadet i Infantil.

1a DIVISIÓ
La principal categoria, l’única que es disputa d’àmbit autonòmic, tindrà com a seu el Pavelló Municipal d’Anna. Allí serà quan el diumenge 9 d’octubre se celebren les dues últimes finals del cap de setmana: la masculina que mesurarà a NB Torrent B i a CB Jovens Almàssera (10.00 h.) i la femenina que disputaran NB Paterna i CB Rolser Pedreguer (12.00 h.)

CB Jovens Almàssera defensa títol en masculí, ja que ja va ser el triomfador de la passada edició, la final de la qual es va disputar a L’Alcúdia davant Bany Orbe Zona Enguera. A més, el conjunt de L’Horta Nord aspira a consolidar el domini d’una competició en la qual és un dels clubs més llorejats.

EDICIÓ ALACANT
Teulada i Novelda seran aquest dissabte 8 d’octubre les seus de les Finals en l’edició d’Alacant. El CB Jorge Juan, un dels clubs amfitrions, ha aconseguit classificar als seus dos equips Sènior en la lluita pel títol. Dénia Bàsquet i EE Ondara compleixen amb la tradició i també tindran nodrida representació. Completen el quadre de finalistes els clubs CA Montemar, CB Joventut d’Alcoi, CB Pego, CB La Vila, Adesavi i CB Sant Blas Alacant.

EDICIÓ VALÈNCIA-CASTELLÓ
Les Finals en l’edició València-Castelló es disputaran el dissabte 8 d’octubre en les localitats d’Anna i Enguera. Ja tenim a tots els clubs que han aconseguit presència en la lluita pel títol, encapçalats pel CB Bétera amb tres equips. La resta d’entitats que es postulen per a alçar el trofeu de campió d’aquesta edició són Bàsquet Oliva, El Pilar, UBF Torrent, CB Grau, CB Alginet, CB Silla, CB Escolàpies, CB Jovens Almàssera, CB Tavernes, CDSC Godella, NB Paterna, Bàsquet Almassora i CB Algemesí.

Por Golsmedia