Bàsquet
»
»
»
»
»
Pedro Martínez contesta a les queixes de Tavares

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Pedro Martínez y Edy Tavares
Pedro Martínez y Edy Tavares sonríen durante un partido. Fuente: Cadena Ser y Twitter Edy Tavares.

Pedro Martínez contesta a les queixes de Tavares

Pedro Martínez y Edy Tavares sonríen durante un partido. Fuente: Cadena Ser y Twitter Edy Tavares.

Walter Tavares, un dels jugadors més pacífics de la Lliga Endensa malgrat el seu imponent físic, ha esclatat en les seues xarxes socials amb un comentari que no ha deixat indiferent a ningú. El pivot capverdià que milita en el Reial Madrid CF de Pablo Laso va escriure un missatge que ha despertat la sorpresa de milers d’aficionats al bàsquet: «Són molt graciosos els mats en la meua cara, però preocupar-vos per altres coses; com em passe una cosa greu algun dia a veure qui riu, perquè jo soc honest amb vosaltres i joc dur sense enganyar-vos.»

«QUASI LI ARRANQUEN EL COLL Al MEU MARIT, PERÒ BUENO EN EL PÚBLIC ES BAIXEN LA MÀSCARA PER A INSULTAR-LO»

La seua dona, Paula Grimón, va anar una mica més concreta en la seua crítica: «Quasi li arranquen el coll al meu marit, però bo en el públic es baixen la màscara per a insultar-lo.» Tant ella com la jugadora merenga feien al·lusió a algunes accions defensives que van protagonitzar els jugadors del Baxi Manresa, últim rival del Reial Madrid en competició de lliga. Tavares va rebre faltes que, al seu parer, eren mereixedores d’una sanció major. No obstant això, el ’22’ va ser decisiu en el triomf dels seus signant un doble-doble de 19 punts i 13 rebots.

Va haver d’aguantar com els aficionats del conjunt català ovacionaven a Bako, jugador que li va clavar dos bons mats al madridista, d’ací el seu comentari. De manera encertada, i tenint en compte que aquest tipus de jugades formen part del joc, Pedro Martínez li va respondre. El técnic del Manresa amb passat en altres equips com el València Basket, el Herbalife Grancanaria o el Kirolbet Baskonia, li va donar un consell des del respecte: «Edy, des de l’afecte que saps que et tinc: tan honest i dur és anar a tots els taps (amb falta o sense), com anar amb tot a ficar-la per a baix contra tu. Espere que continues sent diferencial.»

Por Golsmedia