»
»
Mal inici de lliga per a HLA Alacant i TAU Castelló

Duel entre Grupo Alega Cantabria CBT i HLA Alacant. Foto: HLA Alacant.

La LEB Oro no ha començat gens bé per als equips valencians. Ni HLA Alacant ni TAU castelló aconseguiren guanyar en la jornada inicial de la segona división del bàsquet masculí espanyol. Per una banda, el conjunt alacantí caigué com a visitant davant el Grupo Alega Cantabria CBT a Torrelavega per 76-70; mentre que els castellonencs no pogueren protagonitzar la sorpresa de la jornada i perderen per 73-81 contra MoraBanc Andorra.

D’una banda, el HLA Alacant no va poder traure la primera victòria del curs malgrat la igualtat viscuda en el pavelló càntabre durant els 40 minuts. Els pupils de Rafa Monclova van competir de tu a tu i es van alternar en el marcador fins als minuts finals, quan els de Torrelavega van desfer la igualtat gràcies al bon percentatge en tir mostrat en els moments més decisius.

difícil repte inicial per a tau castelló i hla ALACANT

D’altra banda, el TAU Castelló tenia davant sí l’inici més complicat. MoraBanc Andorra, acabat de descendir des de Lliga Endesa i claríssim candidat a l’ascens directe, visitava el pavelló castellonenc amb l’etiqueta de favorit. La va fer valdre a partir del primer quart, encara que sempre trobant-se amb un dur os de rosegar en el costat de local. La victòria per un marge de huit punts reflecteix el bon fer del TAU Castelló.