»
»
»
Dura derrota de l’HLA Alacant contra Zunder Palència

L’HLA Alacant no va aconseguir sumar la seua tercera victòria consecutiva i va veure frenat la seua bona ratxa davant Zunder Palència. El partit va arrancar amb un parcial de 0-10 per als visitants que va obligar en parar el partit per part de l’HLA Alacant. Després del temps mort sol·licitat per Rafa Monclova els alacantins van reaccionar amb un 11-4 de parcial per a acostar-se en el marcador. Un palmeo de Gatell va deixar la diferència en 1 punt i finalment amb el 14-16 es va tancar el primer acte.

L’HLA Alacant va reaccionar bé a l’inici de Zunder Palència per a iniciar el segon acte a tan sols dos punts de l’equip palentí. Els visitants van tractar de nou d’obrir renda en el marcador però l’equip alacantí va aguantar l’arreón palentí. Guillem Arcos des del TL va posar el 22 a 27 en el marcador mancant 5 minuts per a arribar al descans. Zunder Palència va pegar un altre estirón en el marcador i Steinarsson amb tres tirs lliures va deixar el marcador en 28 a 36 al descans.

Després del pas per vestuaris un triple de Guillem va posar el 31-36 i els alacantins es van tornar a acostar. No obstant això, Zunder Palència va tornar a estirar l’electrònic per a fer créixer la seua renda. A poc a poc els visitants van anar obrint bretxa en el marcador per a emportar-se la victòria. Al final, derrota de l’HLA Alacant per un marcador de 54 a 82 que la setmana que ve viatjarà a Burgos per a enfrontar-se a Hereda Sant Pau Burgos en el Coliseum.