Bàsquet
»
»
»
»
»
La Fonteta viu un debut somiat en l’Eurolliga femenina davant Virtus Segafredo Bologna

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
leti-romero
Foto: Valencia Basket.

La Fonteta viu un debut somiat en l’Eurolliga femenina davant Virtus Segafredo Bologna

Foto: Valencia Basket.

Valencia Basket va completar un debut somiat en la EuroLeague Women davant Virtus Segafredo Bologna a la Fonteta, amb canastra guanyadora de Casas. L’equip arribava amb les baixes d’Allen, Torrens i Ouviña, però les joves van fer un gran paper amb molts minuts i protagonisme en la màxima competició europea. Un duel d’allò més igualat, amb l’actuació destacada de Romero, Carrera i Casas, queia finalment del costat de les valencianes per l’esforç de l’equip i l’incansable empenyiment de l’afició.

El conjunt taronja va eixir a pista amb Leticia Romero, Queralt Casas, Ángela Salvadores, Raquel Carrera i Awa Fam, tot espanyoles. El conjunt visitant començava colpejant amb un 0-5, que responia Romero des del triple. No obstant això, elles estaven trobant millor els espais aprofitant a Zandalasini en l’exterior i Parker a l’interior i agafaven un primer avantatge de 8 punts. L’encert de Casas des de la línia de 6,75 va ser vital per a evitar que les italianes s’enlairaren i Salvadores completava el 5-0 per a retallar a 2, obligant al temps mort visitant. Valencia Basket va ajustar en defensa i va continuar fent créixer el parcial, que arribava a 10-0 després de canastra de Cox al final del primer quart, amb 4 a dalt per a l’equip de Rubén Burgos.

Barberis ho tallava a l’inici del segon i la reacció de la Virtus arribava. Amb un 2-7 li donaven la volta al marcador i es posaven amb un punt d’avantatge. El tècnic taronja demanava temps mort, però Parker ampliava la diferència a 3 just després. La ment freda de Buenavida empatava amb un triple sobre la botzina, deixant en evidència la igualtat del partit. Durant diversos minuts els va costar anotar a tots dos equips. Les italianes havien aconseguit una xicoteta renda de 4 punts aprofitant, sobretot, el seu pas pels tirs lliures. Carrera va arribar a retallar a un punt, però Barberis ho estirava a 3 al descans (36-39).

La dinàmica de la trobada va seguir després del pas pels vestuaris. Les diferències en el marcador eren mínimes, encara que la Virtus era qui portava la davantera. Coix i Romero es van tirar sobre la seua esquena l’anotació de l’equip amb el partit en un puny. Amb un 7-0 que culminaven Fam i Casas, Valencia Basket es posava 4 a dalt. L’equip estava defensant i atacant bé, però les italianes tenien en Parker a una gran anotadora. Amb un triple de la interior i un altre de Laksa donaven la volta a la truita, posant-se elles amb 4 de renda. Rubén Burgos parava el partit. La mateixa Laksa pujava la diferència a 6 punts, però per fortuna, Lamana endollava un triple sobre la botzina de quart per a estrényer el marcador.

L’eixida de l’equip en l’últim període va ser molt bona, amb una gran defensa, reflex del desig de l’equip i l’empenyiment de la Fonteta. Parcial de 6-2 amb triple de Coix i l’avantatge era d’un punt. No obstant això, una aturada d’uns minuts per problemes tècnics acabava beneficiant al combinat italià, que responia amb un 5-0, retornant la seua renda de 4 punts. Quedaven 5 minuts per davant i Valencia Basket no els anava a malgastar. Arribava la rèplica i el partit quedava en taules mancant 3 minuts. Descomunal triple de Casas en aqueix moment per a alçar a la Fonteta i col·locar a l’equip 3 a dalt. Els punts de Carrera en la pintura van ser essencials en aqueix moment per a mantindre a l’equip per davant, però Laksa col·locava un triple que recuperava l’empat. 1 minut en el rellotge. I es deslligava la bogeria. Amb menys de 10 segons de partit, robatori i canastra de Casas per a posar a l’equip dos a dalt. Temps mort visitant i 5,7 segons de partit. Gran defensa i la primera victòria d’Eurolliga es quedava a casa.

Por Golsmedia