Bàsquet
»
»
»
»
»
»
Monclova: «Jugar a Burgos amb 8 mil persones serà una prova per a l’equip»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Rafa Monclova
Rafa Monclova, entrenador del HLA Alicante. Foto: club.

Monclova: «Jugar a Burgos amb 8 mil persones serà una prova per a l’equip»

Rafa Monclova, entrenador del HLA Alicante. Foto: club.

El HLA Alacant s’enfronta demà dissabte, 29 d’octubre, a les 18h a Hereda Sant Pau Burgos en el Coliseum de Burgos. Els  alcantins viatgen fins a terres burgaleses per a enfrontar-se a un dels equips recentment descendits de Lliga Endesa.

El HLA Alacant afronta el xoc amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes mentre que els locals sumen 3 victòries i 1 derrota. L’equip de Paco Olmos afronta el xoc després d’imposar-se a Alimerka Oviedo per 59 a 70 la passada jornada.

“Espere que l’equip puga fer un pas avant en això que estem buscant que és el caràcter i la personalitat»

L’entrenador Rafa Monclova ha explicat com afronta l’equip aquesta nou compromís de lliga després de l’ensopegada davant el Zunder Palència. El mister ha ressaltat sobre aquest pròxim partit davant el Burgos: «Crec que jugar un partit com en el de Burgos en el seu camp amb 8 mil persones serà una prova per a l’equip per a veure la seua capacitat de reacció, de veure com afrontem després d’un mal partit la resposta a nivell de confiança i desig, coses que estem treballant aquesta setmana més enllà del tàctic».

Monclova ha afegit: “Espere que l’equip puga fer un pas avant en això que estem buscant que és el caràcter i la personalitat. Sabem que el nivell d’exigència és alt. L’equip està bé i ens estem preparant per a afrontar el que ens ve». Ací la seua roda de premsa:

Por Golsmedia

Categorías BàsquetVideos