»
»
»
TAU Castelló cau a Albacete

Visitava per primera vegada el TAU Castelló el mític pavelló del Parc d’Albacete. Un camp amb molta pressió del públic sempre difícil per als equips visitants.

Va començar el TAU Castelló manant en el partit i en el marcador, jugant ràpid com els agrada als castellonencs 0-4. Però una concatenació d’errors i encert de l’Albacete Basket en atac va fer que un parcial de 12-0 avançara als d’Albacete 12-4. Va ser en aqueix moment quan els d’Orenga van pujar la defensa i es van ensenyorir del rebot i el ritme del partit. Apareixia Stutz i Bilbao per a endossar un 2-11 i posar una altra vegada per davant als de la Plana 14-15. Va acabar l’habitació 19-21 amb TAU Castelló que jugava a ratxes.

El segon quart va començar més equilibrat. Cap dels dos equip aconseguia imposar el seu ritme i el partit seguia en taules 33-33. L’encert des de la línia de 6,75 dels locals va canviar l’esdevenir del partit i amb un parcial de 13-2 agafava el màxim avantatge 44-35. Una canastra de Stutz, el millor dels Albiverdes fins al moment, posava el 44-37 amb el qual tots dos equips s’anaven als vestuaris.

En el tercer quart els d’Orenga es van posar el mico de treball i amb més encert des de la línia exterior aconseguien guanyar el parcial 15-18 i retallar diferències. Va seguir la línia ascendent dels taulellers en el quart quart coincidint amb un gran Hook (que anotaria 13 punts en total) i que aconseguia en l’equador del quart igualar el partit 63-63. Una canastra de jugón de Durán posava una altra vegada per davant al TAU Castelló. Va ser llavors quan, en dues faltes seguides més que discutibles, els àrbitres xiulaven la cinquena personal a Bilbao i la cinquena personal a Stutz. Orenga es quedava sense els seus dos quatres i encara quedaven 2 minuts per jugar-se. La situació era delicada i era el moment que apareguera Durán però no tenia el seu millor dia i amb dues pèrdues i una antiesportiva els manxecs donaven la punta final i la victòria es quedava a Albacete 78-74.