»
»
»
El TAU Castelló pateix la seua tercera derrota consecutiva

Arribava el TAU Castelló a Palència amb tan sols dues victòries en el caseller i amb la pressió de jugar contra un dels colíderes i l’únic equip que ha guanyat al totpoderós Morabanc Andorra. Van començar els morats per davant amb un parcial de 6-0 que feia aparéixer els fantasmes dels mals inicis taulellers en els partits anteriors. Però Alley va fer una de les seues i amb un 2+1 destapava el cércol palentí. Això si havien hagut de passar 3’ per a anotar la primera. Les defenses dels dos equips eren forts i superaven als atacs, encara que un parell d’encerts des de la línia de tres del Palència els donava un xicotet avantatge 15-9 mancant un minut. Els d’Orenga no van baixar els braços i van reaccionar per a deixar l’electrònic 17-14 al final del primer quart.

El segon quart va començar amb gran igualtat des del principi i amb un Faner endollat que amb una genialitat entrant a canastra posava el 23-21. Es mantenien les diferències i cap dels dos equips dominava el partit. El TAU Castelló sense Stutz i Hook en la pista (els dos amb dos personals), aguantava el tipus. L’equip començava a trobar el camí en atac contra una defensa molt tancada i el domini de rebot defensiu els donava la possibilitat de córrer. Això ho van aprofitar bé els d’Orenga en l’últim tram de quart i van deixar el marcador 33-32 al descans amb un entonat Xavi Rey.

L’eixida del vestuari no va asseure bé a l’equip en l’inici que rebia un 5-0 (38-32) però Edu Durán anotava el seu primer triple del partit i tornava a posar les coses en el seu lloc 38-35. No obstant això castellonencs no aprofitaven els seus tirs per a anotar i els de Rivero agafaven un avantatge 47-39, moment en el qual Juan Orenga demanava temps mort quan quedaven 4’ de quart. Després del temps el trio arbitral amb la seua diferència de criteri que desquició i va traure del partit al TAU Castelló i a Orenga que veia com el Zunder Palència hi hauria una gran bretxa en l’electrònic al final del quart 57-42. A partir d’ací poca història va tindre l’últim quart en el qual l’entrenador castellonenc va donar minuts als canteranos Pedro López i Davant Sustic. El TAU Castelló collia així la seua cinquena derrota de lliga 77-63.