»
»
»
Enorme victòria de l’HLA Alacant davant Movistar Estudiantes

L’HLA Alacant continua creixent i demostrant la seua competitivitat en una LEB Or en la qual es troba en la part alta de la taula amb un balanç de 5 victòries i 3 derrotes. Els alacantins es van emportar una important victòria en el xoc davant Movistar Estudiants.

L’equip de Rafa Monclova va tornar a deixar grans sensacions i va deixar clar que és un dels equips més competitius del campionat. El partit va arrancar amb un Movistar Estudiants molt encertat en atac. Els col·legials van anar obrint renda en el marcador fins a agafar una màxima diferència de 15 punts (9-24, 2.24). L’HLA Alacant no va aconseguir frenar a l’equip madrileny en el primer acte i els primers deu minuts van acabar amb 18-31 a favor dels visitants.

El segon període va canviar per complet el guió del partit. La jornada passada l’HLA Alacant ja va demostrar que no és un equip que baixe els braços i davant Movistar Estudiants va ser la confirmació. Aegir Steinarsson va aparéixer en el partit amb 5 punts seguits en 20 segons per a fer que el partit canviara. A coll de l’islandés i amb l’aparició de Parrado l’HLA Alacant va anar creixent en el partit i rebaixant la renda. Una canastra de Youssouf Traoré va posar el 35-41 (2.59) i va obligar a Javi Rodríguez a demanar temps mort. El partit ja no va canviar. Steinarsson va seguir al seu. I Parrado també. Va ser precisament el de Badalona el que va posar l’avantatge lucentina en el marcador mancant un minut. Steinarsson sobre la botzina va posar el 46 a 43 per a anar a vestuaris.

L’HLA Alacant va continuar en la mateixa dinàmica en l’inici del tercer acte i mancant 6.35 l’avantatge era de +7 (55-48). Alterne aquesta vegada de trencar el partit per a l’HLA Alacant però els col·legials van resistir. 64 a 64 a final del tercer acte i tot per decidir-se.

Partidazo en el Ferrándiz. Mancant 10 minuts ja es podia utilitzar aqueix qualificatiu, però és que els 10 minuts finals van ser millors encara. Intercanvi de canastres constant. Dos equips d’igual a igual. Els col·legials van obrir una lleugera renda per a posar-se 71-76 mancant 6.07, però l’HLA Alacant va continuar remant. Liderat per Steinarsson, Parrado i un combatiu Gatell els lucentinos es van anar acostant fins que Parrado va posar el +1 a poc més de 3 minuts per al final. 85 a 85 en el marcador quan restaven 43 segons. Gatell mancant 6,8 palmeó un de les poques pilotes que no va encertar a encistellar Steinarsson per al 87 a 85. Defensa fina i dos tirs lliures de Matulionis van deixar el 89 a 85 definitiu.

Cinquena victòria d’un HLA Alacant que continua creixent i demostrant ser un dels equips més competitius del campionat. Pròxim divendres: visita a Riazor per a enfrontar-se a Leyma Coruña a les 20:30h