Bàsquet
»
»
»
»
»
IR Minibasket ja mira cap a la Fase Campionats

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FBCV.

IR Minibasket ja mira cap a la Fase Campionats

Foto: FBCV.

Jornada important la que hem viscut aquest passat cap de setmana en Aleví i Benjamí. Totes dues competicions han entrat ja en la segona volta i això fa que la classificació de cada categoria i grup permeta entreveure els equips que compten amb més opcions per a acabar a dalt i tindre plaça en el Campionat al qual aspiraven quan va començar la lliga.

Una lliga que aquesta temporada torna a batre rècord de participants en aquestes categories iniciació, la qual cosa evidencia que el bàsquet continua convertint-se any rere any en un dels esports favorits entre els més xicotets.

Resten a penes quatre jornades i hi ha grups en els quals encara hi ha molt per decidir. Pel que fa al Nivell 1, la màxima categoria, ja hi ha molt avançat en Aleví Femení, on en el Grup A se han disputat algunes trobades avançades que permeten a València Basket Taronja dominar en solitari aquesta 1a Fase, domini que en el Grup B es trasllada a l’EMB Godella.

València Basket i Yomee Godella són els conjunts que encara no coneixen la derrota en Aleví Masculí; NB Paterna, València Basket i CB Jorge Juan Verde Agència Deu&Nou també viuen una situació immillorable en Benjamí Mixt; i en la part alta dels tres grups de Benjamí Femení competeixen de tu a tu pel lideratge NBF Castelló, CB Borriana Blau, València Basket Taronja, Picken Claret Rojo, El Pilar i CB Alginet.

Por Golsmedia

Categorías Bàsquet