Foto: Lucentum Alacant.

L'HLA Alacant viatja a Coruña per a enfrontar-se a Leyma Coruña

Foto: Lucentum Alacant.

L’HLA Alacant viatja a terres gallegues per a enfrontar-se demà divendres, 2 de desembre, a les 20:30h a Leyma Coruña en el Palau dels Esports de Coruña.

Els lucentinos afronten el xoc després de la important victòria del passat divendres davant Movistar Estudiants i buscaran un nou triomf per a ampliar la ratxa de victòries davant un dels equips més competitius del campionat. L’HLA Alacant ocupa actualment la huitena posició de la classificació amb un balanç de 5 victòries i 3 derrotes.

Leyma Coruña, per part seua, arriba al partit després de caure derrotat diumenge passat davant Alimerka Oviedo en Pumarín i sumar la seua quarta derrota de la temporada. L’equip de Diego Epifanio ocupa la desena posició de la taula classificatòria amb un balanç de 4 victòries i 4 derrotes.

Els gallecs compten en les seues files amb un dels màxims anotadors del campionat com és Yunio Barrueta. El jugador estatunidenc signatura 15,3 punts per partit amb un 40,2% d’encert en tirs de camp i és una de les majors amenaces exteriors de l’equip de la Corunya. A Barrueta se li uneixen jugadors com Aleix Font amb 12,1 punts per partit.

Així mateix, Leyma Coruña compte en les seues files amb l’exjugador lucentino Alejandro Galán que va recalar en l’equip de la Corunya després del seu pas per l’HLA Alacant la passada campanya.

Valoració de Rafa Monclova:

“Ens enfrontem a un equip molt potent. Tenen interiors molt físics i exteriors dominants amb molta capacitat anotadora. Haurem de fer moltes coses bé per a poder portar-nos la victòria»