»
»
»
Derrota de l’HLA Alacant davant UEMC Reial Valladolid

L’HLA Alacant cau a Valladolid i no pot sumar la setena victòria de la temporada. Les defenses de tots dos equips van marcar el partit i els alacantins no van trobar el cércol amb facilitat.

La trobada va arrancar amb els dos equips molt intensos en faceta defensiva i amb una gran igualtat en el marcador. Youssouf Traoré amb una bona canastra prop del cércol va posar el 11-10 en el marcador quan a penes restava minut i mig per a finalitzar el primer acte. L’equip local va estirar la renda en el marcador per a marxar-se al 16-10 en el lluminós. L’eixida del segon acte va augmentar la diferència (24-12, minut 8) però un 2+1 de Borovnjak va trencar el parcial per a retallar la diferència fins al 31-27 (1.35). Finalment, els locals es van tornar a estirar fins al 37-29 amb el qual es va arribar al descans.

El pas per vestuaris no va canviar el guió de la trobada i van ser els locals els que a poc a poc van començar a obrir renda en el marcador. L’HLA Alacant no va trobar amb facilitat el cércol rival i els val·lisoletans van tancar el tercer acte amb +9 en el marcador (50-41).

Pese al poc encert en atac, els lucentinos es van mantindre en partit fins a l’últim període però el quadre local va acabar demostrant la seua condició d’invicte a Pisuerga per a emportar-se una victòria per 68 a 50. Divendres que ve l’HLA Alacant rep a a CB Almansa en el Pedro Ferrándiz a les 20:45h