Bàsquet
»
»
»
»
»
El TAU Castelló, a l’assalt del WiZink Center

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: TAU Castelló.

El TAU Castelló, a l’assalt del WiZink Center

Foto: TAU Castelló.

Aquest diumenge 11 de desembre el TAU Castelló viatja a la capital d’Espanya amb el propòsit de batre per primera vegada a l’històric Movistar Estudiants. Tasca complicada ja que els madrilenys tan sols han perdut tres partits aquesta temporada, un d’ells en el Wizink contra el Morabanc Andorra.

Partit que serà especial per a Juan A. Orenga que, ja recuperat estarà una altra vegada dirigint als taulellers en la qual va ser la seua casa durant 11 anys, “és especial per a mi perquè durant 11 anys va ser la meua casa, huit anys com a jugador, un com a entrenador del primer equip i dos com a entrenador de pedrera. A més, tots els meus fills han jugat allí i el xicotet Pablo encara està jugant en l’equip d’EBA” confessava l’entrenador castellonenc.

Encara que li va tocar veure amb molts nervis la victòria davant el Força Lleida pel televisor des de casa, Orenga ha elogiat a l’equip i el treball que estan fent, “el vaig passar molt mal veient el partit des de casa però juguem un gran partit i els jugadors van seguir el pla a la perfecció. A més, Fede va fer una gran faena”. Un treball que espera continue tenint la continuïtat a Madrid demà diumenge a pesar que es trobaran amb un dels millors equips d’aquesta competida lliga LEB Or.

Un equip el madrileny amb molt de potencial en la pista sobretot en el joc interior, “és l’equip on quasi tot el joc passa per l’interior ja que Larsen no sols és el màxim anotador de l’equip sinó que pel passen molt pilotes” afirmava Orenga que a més ressaltava el fons d’armari de l’Estudiants que li fan tindre sempre un gran equip per a competir cada cap de setmana encara que puga tindre alguna lesió.

La clau del TAU Castelló passarà per seguir amb la consistència dels últims partits i l’aportació de tots els jugadors en atac, “és veritat que ja estem veient al Nesbitt que toca dones doncs de la lesió i a Edu també ja cada vegada millor. Però és molt important que la resta de jugadors continuen aportant com l’han fet aquests últims partits Faner, Menno o Xavi Rey” explicava Orenga molt content amb l’evolució d’un equip que continua creixent setmana a setmana.

Por Golsmedia