»
»
»
Contundent victòria de l’HLA Alacant davant el CB Almansa

L’HLA Alacant es va emportar una contundent victòria del Pedro Ferrándiz davant CB Almansa per 101-55. El partit va arrancar amb Guillem Arcos, Blaylock, Matulionis, McDonnell i Gatell en el quintet inicial. Javi Menéndez va obrir el marcador per part de CB Almansa des del tir lliure. Des del 0-2, els lucentinos van obrir un parcial de 11-0 per a posar-se en avantatge i ja no soltar-la. L’HLA Alacant va dominar de principi a final i no va baixar el peu de l’accelerador.

El quadre alacantí es va mostrar molt encertat tant en atac com en defensa perquè la renda de diferència s’anara per damunt dels 20 punts. 31-12 al final del primer període i el partit molt controlat per part de l’equip de Rafa Monclova. L’inici del segon quart va arrancar amb una lleugera reacció visitant que va anotar amb major facilitat, però ràpidament l’HLA Alacant va estrényer i va seguir amb la mateixa línia del primer quart. Un gran mat de Guillem Arcos va posar el 49-23 mancant 3.56 i la diferència va continuar creixent. 54-30 al descans i partit controlat,

El pas per vestuaris no va canviar el guió de la trobada i Guillem Arcos amb un triple va obrir la segona meitat. L’HLA Alacant va controlar el partit a la perfecció i va seguir per la mateixa línia. Blaylock amb quatre punts seguits va posar el 71-37 a 2.37 per al final del tercer quart.

L’últim quart es va convertir en un mer tràmit. Els lucentinos van continuar ampliant la renda i Makar Voronin, jugador de l’equip júnior de la base del club, va anotar els seus primers punts en LEB Or. Al final, 101-55 en el marcador i gran victòria lucentina per a posar-se amb 7 victòries i 5 derrotes i consolidar-se en les places de playoff.

Dijous que ve, 22 de desembre, l’HLA Alacant visita el Poliesportiu de Pumarín per a enfrontar-se a Alimerka Oviedo a les 20:30h.