»
»
»
Palmeig guanyador del HLA Alacant a Pumarín

L’HLA Alacant s’imposa en Pumarín davant Alimerka Oviedo Bàsquet en un partit d’infart per 68 a 69 amb un palmeo de Sean McDonnell mancant 0,1 per a acabar el partit.

L’equip lucentino va entrar molt bé al partit i dominó el marcador des de l’inici. Una canastra de Gatell va posar el 5-10 i li va donar als lucentinos una opció d’obrir una lleugera renda en el marcador. Els locals, liderats per Crouch i Arteaga, van posar el 11-10 en el marcador i el partit va entrar en una fase d’igualtat màxima. Tant que el primer acte va finalitzar 17 a 17. El segon quart va arrancar amb l’HLA Alacant embossat en atac però aguantant l’arreón ofensiu local. Un triple de Crouch va obligar a Rafa Monclova a demanar temps mort i els lucentinos van reaccionar. A poc a poc, l’HLA Alacant es va acostar en el marcador per a marxar-se al descans a quatre punts de diferència en el marcador (32-28).

Després del pas per vestuaris el partit va entrar en un estira i arronsa constant entre tots dos equips. L’HLA Alacant es va mantindre ferm per a aguantar els arreones locals que buscaven la cinquena victòria en els últims sis partits. Una gran canastra de Rakocevic a 1.26 per al final del tercer quart va posar el 47 a 48 en el marcador i 3-0 dels ovetenses va deixar el 50-48 en el lluminós.

Tot per decidir-se i jugar-se en els últims 10 minuts de joc. Matulionis va anotar dos triples consecutius per a mantindre el partit empatat en l’inici del quart període. Els locals van amenaçar amb trencar el partit i deixar la victòria en Pumarín, però cinc punts seguits de Chapela van retornar l’avantatge en el marcador a l’HLA Alacant (66-67) mancant 1.46 per jugar-se. Els ovetenses van anotar el 68 a 67 mancant 20 segons per al final i McDonnell amb una gran acció de rebot ofensiu va posar el definitiu 68 a 69 en l’última dècima de segon.

Triomf per 68 a 69 d’un HLA Alacant que es col·loca amb 8 victòries i 5 derrotes i es consolida en llocs de playoff abans de tancar l’any dimecres que ve a les 20:45h davant Club Orense Bàsquet.