Bàsquet
»
»
»
»
»
Espanya passa a semifinals de l’europeu amb protagonisme de Queralt Casas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Cristina Ouviña
Cristina Ouviña amb la pilota. / Foto: Valencia Basket

Espanya passa a semifinals de l’europeu amb protagonisme de Queralt Casas

Cristina Ouviña amb la pilota. / Foto: Valencia Basket

La selecció espanyola femenina ja està a semifinals de l’Eurobasket i tornarà a lluitar per les medalles. Després d’un inici fatídic on pergueren davant Letònia, les xiques s’han refet de meravella i ja compten tots els seus partits per victòries. Ahir, davant l’Alemanya de Guilich no van donar cap opció i s’imposaren per 67-42, guanyant tots els parcials del partit.

La base d’esta selecció la conformen jugadores de Valencia Basket. Ahir comptaren amb menys minuts perquè l’enfrontament ja estava sentenciat, però a Queralt Casas li va donar temps a deixar la seua marca amb 10 punts. També Raquel Carrera va estar molt encertada amb 7 punts i la seua defensa a la seua companya d’equip: Marie Gulich.

Ara, Espanya entra en una altra dimensió, ja que lluitarà per les medalles una altra vegada. Esta generació de jugadores mai ens deixa indiferents i este Eurobasket no ha sigut una excepció. Davant Hongria tenen una oportunitat històrica de classificar a la final, i ja després patir davant França o Bèlgica, les dos favorites al títol.

Por Golsmedia