Bàsquet
»
»
»
»
»
El grup HLA i Fundació Lucentum renoven el seu patrocini

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Grupo HLA y Fundació Lucentum
Conveni entre Grupo HLA y Fundació Lucentum. / Foto: Fundació Lucentum

El grup HLA i Fundació Lucentum renoven el seu patrocini

Conveni entre Grupo HLA y Fundació Lucentum. / Foto: Fundació Lucentum

La Fundació Lucentum Bàsquet Alacant i el Grup Hospitalari HLA han renovat l’acord de patrocini per a la temporada 2023-24. D’esta manera, el primer equip masculí de l’entitat mantindrà la seua ja més que recognoscible nomenclatura del HLA Alacant en una nova temporada de LEB Or.

La pròxima temporada serà la huitena campanya consecutiva en la qual el Grup HLA i l’entitat lucentina vagen de bracet en el projecte del club.

En les set temporades anteriors en les quals el club lucentií ha competit amb el nom de HLA, ha aconseguit un ascens a LEB Or, una Copa LEB Plata, una final de Copa LEB Plata, així com una final de Copa Princesa i una semifinal per l’ascens a Lliga Endesa. Amb el suport de Grup HLA, l’equip alacantí s’ha consolidat en LEB Or i la pròxima temporada serà la cinquena en la segona màxima categoria del bàsquet nacional.

En l’acte en el qual s’ha segellat l’acord han sigut presents el president del Grup HLA, Dr. Francisco Ivorra; la directora mèdica de HLA Vistahermosa, la Dra. Concha Giner; i el president de la Fundació Lucentum, Daniel Adriasola.

Daniel Adriasola, president de la Fundació Lucentum, s’ha mostrat molt agraït a Grup HLA per renovar el patrocini per huité any consecutiu. “Grup HLA ens va obrir les portes en 2016 i des de llavors hem crescut al costat d’ells. No podem més que agrair el seu suport i predisposició que tant ens ha ajudat en el desenvolupament del club tot aquest temps”, ha assenyalat Adriasola. Segons el màxim dirigent de l’entitat lucentina “HLA ens ha donat suport sense fissures des del principi i ens va fer fer el salt necessari des de LEB Plata fins a convertir-nos en un club competitiu i amb ambició en LEB Or. Gràcies especialment al Dr. Francisco Ivorra, president del Grup HLA, i a la Dra. Concha Giner, directora de HLA Vistahermosa per la seua obstinació a mantindre aquest patrocini que és un dels més longeus de la categoria”.

El Dr. Francisco Ivorra ha destacat que “HLA Alacant s’ha consolidat com un gran referent de l’esport alacantí. Per al Grup HLA és un orgull col·laborar amb la Fundació Lucentum per a impulsar aquest projecte i els valors que compartim totes dues institucions: el treball en equip, l’esforç, la capacitat de superació i l’aposta per una forma de vida saludable”.

Per part seua, la Dra. Concha Giner ha recordat que “HLA i la Fundació Lucentum ja portem junts huit anys i hem consolidat un compromís que cada temporada ens ompli d’il·lusió. Des del Grup HLA i des de HLA Vistahermosa continuarem acompanyant a l’equip i als seus aficionats per a ajudar-los a aconseguir els objectius que es marquen”.

Text: Fundació Lucentum

Por Golsmedia