»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Valencia Basket i el Picken Claret s’uneixen per impulsar el basket femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | El Valencia Basket i el Picken Claret s’uneixen per impulsar el basket femení

Fa uns mesos la Fonteta va vibrar com mai amb la fase d’ascens a Lliga Femenina, una màxima categoria que va quedar òrfena de representació valenciana després de la desaparició del Ros Casares. Símptoma inequívoc de quant s’ha trobat a faltar un conjunt militant en l’elit.

Una fase en la qual dues esquadres valencianes van enorgullir a l’afició. D’una banda el Valencia Basket, que ha consumat l’ascens a la Lliga Dia, i per l’altre costat un Picken La Cuina Claret que va estar molt prop d’aconseguir la machada.

Ara, tots dos han signat una potent aliança amb el qual pretenen fomentar amb magnificència el bàsquet femení.

Lorena Segura i Thiama Kamara al Picken La Cuina Claret

Un dels epígrafs dels quals consta el pacte aconseguit per part dels dos equips consisteix que les jugadores taronja Lorena Segura i Thiama Kamara jugaran en qualitat de cedides en el sènior femení del Picken La Cuina Claret.  Un sènior que va emprendre la setmana passada una altra temporada en Lliga Femenina 2.

Així mateix, un entrenador format en la disciplina del Valencia Basket formarà part del cos tècnic que encapçala Pedro García.

L’Alqueria del Basket, espai per a tots

La capital del Turia pot presumir de comptar amb les majors instal·lacions europees de bàsquet: la impressionant Alqueria del Basket que deixarà de ser usada exclusivament pels equips del València Basket.

Sempre que siga necessari, el CB Claret podrà usar L’Alqueria del Basket i aprofitar-se de totes les facilitats que aquesta aporta. Un punt molt important tenint en compte que el tema del pavelló ha estat un autèntic quebradero de cap per a les grogues.

BÀSQUET | El Picken La Cuina Claret prepara la seua estrena amb problemes per resoldre

Sense cap dubte un esdeveniment històric amb el qual guanya el bàsquet femení valencià i que de segur que donarà excel·lents fruits ràpid.