»
»
»
València Basket cau a casa davant Baskonia i diu adeu a una trista temporada

La temporada de València Basket ha acabat abans del que devia. El conjunt valencià s’enfrontava al Bitci Baskonia en els quarts de final de la Lliga Endesa i ha perdut l’eliminatòria després de caure en els dos partits que han jugat a casa en aquesta sèrie. A més, en el partit d’ahir, el tercer de la sèrie, Martin Hermannsson va caure lesionat i té un trencament complet del lligament creuat.

Va començar el partit manant l’equip valencià i es va posar amb un avantatge de més onze a meitat del segon quart. La rotació de Penyarroya no van ser les encertades i unides a una desconnexió forta de València per la lesió del base islandés van provocar que el conjunt de Vitòria s’anara només tres punts a baix en el marcador al descans. El tercer quart va ser una mica superior Baskonia i va aconseguir anar-se només un punt per davall.

BASKONIA ES VA EMPORTAR L’ELIMINATÒRIA I S’EMPORTA A PENYARROYA

L’hecatombe va arribar en l’últim quart, on el parcial va ser de 5 a 23 per a Baskonia i va portar el marcador fins al 59-76 final. L’últim quart de València Basket en dades és demolidor: 0 de 9 en triples, 3 d’11 en tirs lliures i només una canastra de dues. Les idees en atac i les solucions des de la banqueta van brillar per la seua absència i es va acabar consumant el fracàs de València *Basket.

Joan Penyarroya durante un entrenamiento. Foto: Valencia Basket

Penyarroya no segueix

El primer any de Penyarroya al València Basket no ha sigut el que s’esperava. El club no ha estat a l’altura però s’esperava una mica més de l’entrenador. A l’hora de la veritat, València Basket ha caigut en semifinals de l’Eurocup i en els quarts de final de la Copa del Rei i de la Lliga Endesa. Malgrat que València Basket li va oferir la renovació, Penyarroya no seguirà a la Fonteta i s’anirà a Baskonia amb un contracte de dos anys, segons Eurohoops.