Liga Endesa
»
»
»
»
»
»
»
Álex Mumbrú, principal candidat per a la banqueta de València Basket

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Álex Mumbrú celebrant un gol. Foto: Bilbao *Basket

Álex Mumbrú, principal candidat per a la banqueta de València Basket

Álex Mumbrú celebrant un gol. Foto: Bilbao *Basket

València *Basket està en plenes negociacions per a trobar a un nou entrenador que vaig guiar el projecte de la pròxima temporada, en la qual el club confia a obtindre una *wildcard d’Eurolliga. Enguany no han eixit les coses, en els moments importants de la temporada l’equip ha caigut, no s’han aconseguit resultats i s’esperava més de Joan *Penyarroya, al qual el club li va oferir la renovació fa mesos però l’entrenador va rebutjar i signarà amb *Baskonia.

ÁLEX MUMBRÚ ESTÁ A UN PAS DE VALÈNCIA BASKET

Fa uns dies informàvem de Pedro Martínez, ja que À Punt va donar per fet el seu fitxatge com a nou entrenador de l’entitat *taronja però res més lluny de la realitat. El tècnic català seguirà com a entrenador del Manresa si res es torça. La segona etapa de l’entrenador que va fer campió de Lliga Endesa com a tècnic a la Fonteta haurà d’esperar i tot apunta que el nou entrenador del València Basket arribarà des del País Basc.

Álex Mumbrú celebrant un gol. Foto: Bilbao *Basket

Álex Mumbrú està en negociacions molt avançades amb València *Basket per a convertir-se en nou entrenador del conjunt valencià, tal com ha informat Gerard Solé. El tècnic basc s’ha acomiadat aquest matí del Bilbao *Basket en una emotiva roda de premsa. Deixa el club després de nou anys com a jugador i quatre com a tècnic i començarà una nova etapa a València, amb un contracte que està per veure si serà pluriennal o serà any a any com acostuma València *Basket.

Por Golsmedia