»
»
»
»
»
HANDBOL | L’ovni es prepara per al derbi ASOBAL més apasionant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | L’ovni es prepara per al derbi ASOBAL més apasionant

Qui anava a dir quan fa uns mesos el Fertiberia Puerto Sagunto ocupava el sisé lloc de la classificació, mirant cap a Europa, amb un joc que meravellava l’handbol espanyol es trovaria en la situación actual. A falta de dos jornades per al final de la temporada, encara necesita un punt més per salvar-se del descens.

Dissabte, a les cinc de la vesprada, es vorà les cares al seu pavelló, a l’ovni, amb l’handbol Benidorm, exemple de quant de be pot sentar-li a un equip un relleu a la banqueta. Els alacantins son l’altra cara de la moneda. Prácticament tota la temporada en llocs de descens, l’arribada de Zupo Equisoain, va fer que encetara un ascens quasi imparable. Ara mateixa, fòra de les places de descens, encara li falten dos punts en estes dos jornades per a salvar-se definitivament.

En estes circumstàncies apleguen els dos equips al derbi de dissabte. Els saguntins, després del polèmic empat de dissabte passat a El Sargal de Conca, con remuntaren un partit que en tenien perdut, en un final on els arbitres els assenyalaren falta en atac en quatre possessions consecutives.

La junta directiva de Fertiberia Puerto Sagunt ha fet una crida a l’afició per a omplir les 1500 localitats del seu recinte de joc. Un empat, en principi, no els vals als dos, sí als valencians, no als alacantins. I tindràn que mirar de reull els partits de la resta d’equips de la part baixa de la classificació.

Serà un derbi apasionant. Màxima tensió. Si es donen els resultats dessitjats, la setmana vinent podrem confirmar que, una temporada més, la Comunitat Valenciana continuarà amb dos equips a la lliga ASOBAL.