»
»
»
»
»
HANDBOL | El director esportiu de Fertiberia Puerto Sagunto rep la medalla al mérit esportiu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | El director esportiu de Fertiberia Puerto Sagunto rep la medalla al mérit esportiu

Sergio Berrios va dir adéu a les pistes fa uns mesos per a integrar-se al cos d’entrenadors del Fertiberia Puerto Sagunto, un dels dos equips de la Comunitat Valenciana a la lliga ASOBAL.

Després de dirigir amb éxit el Nules, filial de l’equip saguntí, va ser nomenat com a director esportiu del club, després d’una trajectòria com a jugador que amb un parell de dades parla per si mateixa: més de 400 partits disputats i 18 temporades consecutives com a jugador de la lliga ASOBAL.

Estos son els mérits pels que Sergio Berrios ha sigut reconegut amb la Medalla al Mérit Esportiu de la Real Federació Espanyola d’handbol.

El planter per a la temporada 17-18, quasi tancat

Berrios ja té quasi tancada el seu primer planter de Fertiberia Puerto Sagunto per al proper curs amb quinze jugadors confirmats per al projecte 17-18 on Nikola Milos va a continuar com a entrenador.

Les dos incorporacions ja confirmades son les del pivote eslové Nejc Zmavc i la del lateral dret argentí Leonardo Querín, que arriben al planter per a suplir les baixes dels brasilers Pozzer i Pachecho.

La baixa de Javier Tarrasó serà coberta pel extrem internacional júnior d’Algemesí, Josep Folques, mentre que es confirma que Nacho Nebot encetarà la temporada amb l’equip de Port, després d’incorporar-se a meitat temporada el curs passat.

De segur que per a la pretemporada vorem alguns jugadors del planter treballant amb el primer equip i vorem si algú té la oportunitat de formar part d’este primer equip. Podría ser el càs de Toni Sarió, que ha sigut convocat per Alberto Suárez per a formar part de l’equip juvenil espanyol que va a disputar el Campionat del món de Georgia.