»
»
»
»
»
HANDBOL | El repte del nou pavelló per a Sagunt compromet els «hispanos»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | El repte del nou pavelló per a Sagunt compromet els «hispanos»

Sopar per a tancar la temporada al Fertiberia Puerto Sagunto. Amb la presència de les primeres autoritats encapçalades per l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la diputada d’esports, Isabel García, es va parlar de la irregular temporada del primer equip, de les incorporacions d’alguns dels seus jugadors a les seleccions inferiors espanyoles, dels jugadors que marxaran, del que fitxen, del que han renovat els seus contractes.

Una xarrada en cada taula. Unes sensacions univoques, com la grata sensació d’acudir a un partit a l’Ovni, o les ganes de substituïr-lo pel nou pavelló.

Tots conéixen on s’ubica, que va quedar aturat a la seua construcció, que l’ajuntament de Sagunt està fent tot el possible per convèncer la resta d’institucions públiques per repartir la inversió que suposa asumir els sobrecostos necessaris per a poder concloure l’obra.

I a mesura que els parlaments anaven referint-se a la nova instal.lació, els presents teniem la sensació de que la data per a la seua inauguració no està tan llunyana. Serà esta la ultima temporada del Fertiberia Puerto Sagunto al internúcleos?

Una camiseta per al president de la Federació espanyola d’handbol i, per segon any consecutiu, la mateixa promesa: La selecció absoluta, els «hispanos», inaugurarán el nou pavelló de la comarca del Camp de Morvedre. Paco Blázquez és valencià i de segur que voldrà complir el seu compromis al llarg de la seua presidència.