»
»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto planifica la pretemporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto planifica la pretemporada

Ja hi ha data per a l’inici de la pretemporada d’un dels dos representants de la Comunitat Valenciana a la Lliga ASOBAL. Serà l’1 d’Agost quan Fertiberia Puerto Sagunto encete la seua preparació de cara a la temporada 2017/18.

I Nikola Milos, entrenador del Puerto, ja ha tancat els partits amistosos que es disputaràn abans de l’inici de la lliga: dos dobles enfrontaments amb Liberbank Ciudad Encantada i Agustinos Alacant, més la final de la Copa Generalitat, més que probablement, front el Benidorm, son els encontres programats pel club valencià.

Tres rivals i cinc partits son la planificació que tindrà 17 dies de pur treball fisic a l’inici, fins que divendres 18 d’Agost, el conjunto roig-i-blanc visite El Sargal per a enfrontar-se al conjunt castellà.

Quatre dies despres, el dimarts 22, Fertiberia Puerto Sagunto visitarà l’Agustinos Alacant, recentment ascendit a Divisió d’honor plata. I quatre dies més tard, es produïrà la tornada de visita en el que suposarà el primer partit a l’Ovni saguntí. 

El dia 29, Liberbank Ciudad Encantada de Conca serà qui visite el Internúcleos i la pretemporada es tancarà el cap de setmana del 2 i 3 de setembre amb la disputa de la Copa Generalitat d’handbol, front el BM. Benidorm.