»
»
»
VIDEO HANDBOL | Resum de les finals de la Copa Comunitat Valenciana 2017

Ahir van disputar-se a l’Ovni les finals tant femenina com masculina de la Copa Comunitat Valenciana, competició que dona del tret d’inici de la temporada per als equips valencians de màxima categoria.

D’una banda, l’Elx Mustang va mostrar-se molt superior a l’Handbol Canyamelar a la final femenina per 36 gols a 24. Al descans, ja dominaven l’encontre 20-15. Ivet Musons del conjunt il·licità i Mª. Amparo Aguas del Canyamelar ha sitgut triades com a millor jugadora i portera, respectivament del partit. Ekaterine Zhukova  i María Francés han conclòs com a màximes golejadores amb 7 dianes en un encontre dominat per  l’Elx Mustang des de l’inici.

Per que fa a la final masculina, el guió ha sigut ben diferent. Bon inici de l’equip alacantí, que als 10 minuts de partit ja guanyava per 5 gols (9-4) i reacció impressionant de Fertiberia Puerto Sagunto, amb una gran defensa, per a arribar al descans amb equilibri total (15-15). Al segon acte, el porter saguntí, David Bruixola, va vore la targeta roja, fet que va desequilibrar el partit, ja dominat pels benidormers, fins el 32-28 final. És el tercer titol autonòmic per a l’Handbol Benidorm. Adrian Sifre, del Fertiberia, màxim golejador del partit va ser triat com a millor jugador i Darius Makaria, del Benidorm, com a millor porter.