»
»
»
HANDBOL | Benidorm aconsegueix el primer punt de la temporada a Valladolid

Està clar que amb l’arribada de Zupo Equisoaín a la banqueta de l’Handbol Benidorm la passada temporada, el conjunto de La Marina va cambiar la seua filosofia de joc. El primer fruït va ser la salvació aconseguida el curs anterior de forma agonica, el segon la consecució de la Copa Generalitat Valenciana 2017 el cap de setmana passat i la tercera el primer punt aconseguit a domicili en la primera jornada lliguera.

La primera estació d’este llarg viatge anomenat Lliga ASOBAL va ser el pavelló Huerta del Rey de Valladolid. En principi, dos rivals parells. Tant com va ser el marcador final d’empat a 25. Un punt per a obrir la lliga és un bon botí per al conjunt benidormer, sobre tot tenint en compte que els castellans tingueren un baló per a guanyar el partit i la bona defensa alacantina ho va impedir.

No tingué un inici massa bo d’encontre el Benidorm, encara que, a poc a poc, va aconseguir remuntar fins abastar el primer avatatge favorable de l’encontre (7-8 minut 20). Simonet i Corzo, des del pivote, feien mal a la defensa val·lisoletana. Al descans, 11-12.

Al segon acte, amb un gran Simonet en la direcció de l’equip i parades excel·lents de Mijuskovic, l’Handbol Benidorm s’en anava al marcador (13-17 minut 8) la qual cosa obligava a Nacho González a demanar un temps mort. Va ser el moment del porter local, que amb les seues intervencions va vore com l’Atlético Valladolid anava retallant la distància al marcador. A falta de huit minuts per al final, el marcador tornava a estar empatat. La última possessió va ser local però una parada de Mile Mijuskovic, en llançament de lliure directe amb el cronòmetre a zero, va deixar les taules finals (25-25).

Dissabte vinent, debut a casa. El palau d’esports l’Illa de Benidorm espera al Frigoríficos Morrazo gallec en busca de la primera victòria lliguera per a l’Handbol Benidorm.

FITXA TÈCNICA:
25 – Recoletas Atlético Valladolid: Javi Díaz; Garza, Adrián Fernández (2), Fernando Hernández (6), Serdio (4), Viscovich, Víctor Rodríguez (1), Río (4), Héctor González, Diego Camino (2p), Serrano (3), Miguel Camino (1), Nico López (1), Roberto Pérez (1).
25 – Benidorm: Mijuskovic; P. Simonet (4), Torrico (2), Grau (3), Salinas (3), Cuartero (2), Paván (2), Calderón, Eloy González, Corzo (4), Rivero (2), Robles (2), Marchan, Morales (1).
Marcador cada cinc minuts: 4-2, 6-4, 6-6, 7-8, 9-8 y 11-12 (descans); 13-14, 14-18, 17-19, 18-20, 22-22 i 25-25.
Àrbitres: Peñaranda Ortega i Yagüe Moros. Exclusions per a Serdio, Garza del Recoletas Atlético Valladolid i a Grau, Eloy González (2), Rivero i Robles de l’Handbol Benidorm.
Incidencies: Poliesportiu Huerta del Rey, 2.000 espectadors.