»
»
»
HANDBOL | Derrotes inapel·labes per als equips de la Liga Loterías

Els tres representants valencians de la divisió d’honor d’handbol femení, la Liga Loterías, van encetar amb mal peu el seu camí en la competició.

Esta primera jornada de lliga va vore l’històric partit avançat al Pavelló Fernando Mir entre l’Handbol Castelló i el Super Amara Bera Bera de Sant Sebastià, un dels equips més forts de la competició, és l’actual subcampió de lliga i copa, en el seu debut a esta divisió d’honor. 22 gols de diferència (17-39) deixen ben clares les distàncies que, ara per ara, hi ha entre el recent ascendit Castelló i el Bera Bera.

No li va anar millor a l’Handbol Canyamelar de València que visitava el Palau d’esports de Granollers i va rebre una dura derrota per 32-20 en un partit on només Dunay amb sis gols va brillar en l’atac valencià. Per part catalana, a més d’una gran defensa, 7 gols de Vizuete i 6 de Sarandeva, van desequilibrar el partit.

L’unic dels nostres que hi jugava a casa era l’Elx Mustang, que rebía l’Aula Valladolid. Al minut 6, l’equip visitant ja dominava l’electrònic per 1-5 i al descans el marcador era de 8-17. La diferència estava feta. La segona part ja va estar més equilibrada, fins el 19-30 final.

Mala jornada inaugural de la lliga per als equips de la Comunitat Valenciana. La segona jornada ens depararà el duel valencià entre l’Handbol Canyamelar i l’Elx Mustang al pavelló municipal d’El Cabanyal, mentre que el Castelló viatjarà a Madrid per enfrontar-se al Villaverde.