»
»
»
»
»
HANDBOL | El Benidorm buscara continuar invicte en l’inici de la Lliga ASOBAL

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | El Benidorm buscara continuar invicte en l’inici de la Lliga ASOBAL

La segona parada de la Lliga ASOBAL per a l’Handbol Benidorm serà a casa, l’illa, on l’equip de Zupo Equisoain tractara de continuar la bona ratxa de les ultimes setmanes que li portà a guanyar la Copa Comunitat Valenciana i a sumar el primer punt del curs a la pista de l’Atlético Valladolid. El seu rival per al partit de demà serà el Frigorificos Morrazo.

En una setmana on a Benidorm s’ha parlat més de la situació familiar dels seus jugadors cubans Guillermo Corzo i Jorge Luis Paván, després del pàs de l’huracà Irma pel seu païs d’orige, el conjunt de La Marina Baixa tractarà de fer bo el punt aconseguit a Valladolid. Un empat a 25 en una canxa sempre complicada com la castellana.

El seu rival per a demà, el Frigorifos Morrazo, l’equip gallec, de Cangas, que va causar una gran imatge a la jornada inaugural de la competició, tot i perdre a casa front el ABANCA Ademar de Lleó per 26 a 30, un dels dos grans de l’handbol espanyol.

El conjunt benidormer tindrà que aprofitar el bon estat de forma de Mile Mijuskovic, que en el primer partit de lliga va aconseguir aturar per damunt del 40% dels llançaments que va rebre, i de Simonet i Corzo, que també van brillar amb llum pròpia a Valladolid. Un partit per a colocar-se a la part alta de la classificació per al grup d’Equizoain. El partit començara a les 18:30 hores.