»
»
VIDEO HANDBOL | L’Handbol Benidorm ja és quart a la Lliga ASOBAL

L’Handbol Benidorm va protagonitzar una gran remuntada per a abastar el primer triomf de la temporada front el Frigoríficos Morrazo gallec.

Un inici de partit amb gran igualtat: empat a quatre, empat a huit, fins que als ultims minuts de la primera part, Morrazo va jugar uns bons minuts que el donà avantatge de dos gols al descans (13-15). Els homens de Zupo Equisoain eren conscients de l’esforç que suposaria deixar la remuntada per al final. Dit i fet. En cinc minuts meravellosos, el conjunto benidormer ja li havia donat la volta a l’electrònic. Però Morrazo no vullgué quedar-se darrere i va mantindre el minim desavantatge fins els ultims 10 minuts, on l’Handbol Benidorm guanyà amb el màxima avantatge al marcador (31-27).

Huit gols per a Robles i sis per a Grau els convertiren en els millors jugadors del partit. A la fi, quatre gols d’avatatge que unit a l’empat inaugural a Valladolid fa que l’equip de La Marina Baixa puge fins la quarta possició de la lliga ASOBAL.