»
»
»
»
»
VIDEO HANDBOL | El Benidorm s’enfronta esta nit al FC Barcelona en el Palau

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VIDEO HANDBOL | El Benidorm s’enfronta esta nit al FC Barcelona en el Palau

Després de dos derrotes consecutives, a Conca (24-18) i l’Illa de Benidorm front el Bidasoa (24-27), l’Handbol Benidorm juga esta nit (20:30 hores) al Palau Blaugrana front el lider intractable de la Lliga ASOBAL.

El conjunt de Zupo Equisoaín ha viatjat a la capital comptal amb l’intenció de donar minuts a Pablo Simonet i David Cuartero per vore cóm es troben de les seues lesions per a enfrontar-se a un Barça que diumenge passat va guanyar a la canxa del Wisla polonés per 30-37 amb algunes dades impresionants: Només 4 llançaments errats a la primera part on van fer 25 gols i van anotar catorze dels quinze jugadors.

Per al partit d’esta nit, el Barcelona continuara fent rotaciones perquè diumenge vinent rebrà a la Lliga de campions al Nants francés. Per al tècnic benidormer, «anem amb l’ànim de donar la millor imatge possible. Son conscients que traure alguna cosa positiva és molt complicat perquè el Barcelona és un equip quasi imbatible però volem eixir amb sensacions positives encara que es perda».

Per al jugador José Antonio Calderón «és un partit més. El que volem és recuperar sensacions i agafar una dinàmica bona per als següents partits. Cal lluitar fins on es puga». Una prova de foc per al conjunt benidormer que vol, a partir d’este partit, millorar les seues prestacions.