»
»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto busca la segona victòria de la temporada a l’Ovni

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto busca la segona victòria de la temporada a l’Ovni

Será a les cinc de la vesprada, a l’Ovni, front el Fraikin Granollers, i amb les càmeres de Movistar + com a testimoni. Tot un repte. La ratxa de Fertiberia Puerto Sagunt és realment roïna, i el rival potser no és el millor, però s’ha vist tantes voltes en este escenari a este equip fer gestes que perquè no pensar que hui també és possible.

Per a este partit, Nikola Milos continua sense poder comptar amb Alfredo Sorrentino qui, tot i tornar a entrenar-se després de superar la seua lesió a l’abductor esquerre, encara no esta en condicions de jugar en la que serà l’estrena a casa del frances Johan Boisedu, unic jugador que va brillar en la ultima derrota roig-i-blanca. Milos qualifica el partit com a «molt complicat i dur perquè ens enfrontem a un gran equip que va encetar malament la lliga però s’ha recuperat als ultims partits. Nosaltres estem en una situació on tenim que anar per totes, i això anem a fer. Hem treballat dur i entrenat molt fort i espera que ens ixca un partit com el d’Anaitasuna, però que acabem guanyant».

El conjunt vallesà arriba a l’ovni sisé a la classificació després de superar Cangas, Teucro i Guadalajara i caure derrotat front a Valladolid i Anaitasuna. En bon estat de forma es troben l’extrem David Resina, qui va fer-li 12 gols al Cangas i el pivote Adrián Figueras, qui va anotar 8.

Bona oportunitat per a tornar a l’Ovni i gaudir de l’handbol ASOBAL amb un gran partit: Fertiberia Puerto Sagunto-Fraikin Granollers.

 

Salir de la versión móvil