»
»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Port Sagunt suma la segona victòria lliguera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Fertiberia Port Sagunt suma la segona victòria lliguera

Després de superar el compromís coper intersetmanal, Fertiberia Port Sagunt continua al camí de la victòria en superar per 29 gols a 23 en Bada Osca en partit de Lliga ASOBAL. 

Partit dominat des del inici pels homens de Nikola Milos, que sumen així la segona victòria del campionat. Amb força i coratge va obrir el partit l’equip roig-i-blanc. Gran defensa, brillant Bruixola i velocitat fins abastar ben aviat els quatre gols de renda. L’equip aragonés volia reaccionar i després d’un temps mort de Nolaso, van retallar distàncies, encara que un nou tirò al marcador de la mà del frances Johan Boisedu va dur el partit fins el descans amb el marcador de 14-11.

David Bruixola, l’etern porter saguntí, complia 39 anys, i ho va celebrar amb un recital baix la porteria. Soberbi. Amb les seues parades i l’encert ofensiu de Querín, el Bada Osca es quedà sense opcions. El millor partit de la temporada per a Fertiberia Port Sagunt que abandona la zona de descens i que tindrà la propera jornada que visitar el Ángel Ximenez Puente Genil en una nova entrega de la Lliga ASOBAL.