»
»
»
HANDBOL | Benidorm suma la cinquena derrota de la temporada a Pontevedra

A l’Handbol Benidorm se li escapà la victòria al municipal de Pontevedra en caure per 27 gols a 26.

I això que el partit no va començar millor per a l’equip alacantí que als 10 minuts ja guanyava per un gol a quatre. Una gran defensa feia estèril l’atac del Condes d’Albarei Teucro. Però sis espectaculars llançaments del conjunt gallec voltejaven el marcador fins el 7-5, la qual cosa feia que Zupo Equisoain demara el primer temps mort del partit. I l’equip va reaccionar per a arribar al descans amb el marcador de 13-12.

L’inici del segon acte va ser molt equilibrat, amb constants igualades al marcador, fins el 20-20. A partir d’ací, quatre dianes consecutives de Teucro sense resposta benidormera va suposar un nou temps mort visitant. Però del 24-20, es passà al 26-26. Espectacular reacció del Benidorm culminada pel gol d’Ander Torrico. Tot estava per decidir i més de dos minuts al marcador. Ací s’apagaren les llums ofensives dels alacantins i una diana de García Feijeiro, màxim anotador del partit amb 10 gols, va ser la que va donar la victòria al Teucro.

Huit gols de Salinas de huit llançaments sigué l’exponent ofensiu principal de l’Handbol Benidorm. Ander Torrico va fer cinc dianes i Jorge Luis Pavan va aconseguir quatre. El conjunt alacantí suma sis punts a la classificació, quart per la cua, just abans del derbi de dissabte vinent, front el Fertiberia Puerto Sagunt, equip que es trova a la zona de descens. Un duel d’urgències.