»
»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto tractarà de fer bo el punt de Benidorm

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto tractarà de fer bo el punt de Benidorm

Serà esta nit, 20:30 hores, a l’Ovni quan el Fertiberia Puerto Sagunto tracte de superar el Ciudad de Logroño.

Un equip que arriba cansat després de la dura derrota dissabte passat a Bielorrusia i el llarg viatge a Minsk. Hui per hui, Fertiberia i Logroño son rivals directes per la permanència tot i que el conjunt riojà disputa competició europea, la qual cosa, dòna la sensació de que li està passant factura a la Lliga ASOBAL.

L’equip de Nikola Milos arriba després de signar taules a L’Illa de Benidorm (28-28) i és hora de donar una alegría a la parròquia roig-i-blanca que només ha vist guanyar el seu equip front el Bada Osca. I no serà senzill perquè el Logroño ha guanyat a les cins darreres visites a l’Ovni.

Fertiberia tindrà que fer valdre el factor Boisedu. El veterà jugador francès de 38 anys està siguent el jugador més destacat de l’equip, això si als partits fòra de casa. Qui no està millorant els registres d’altres temporades és David Bruixola, qui ha baixat en 10 punts la seua efectivitat a la porteria, del 38% al 28.5%. Una gran oportunitat per a millorar els registres i allunyar una miqueta la zona del descens.