»
»
»
»
»
HANDBOL | La primera final per la permanència es juga esta vesprada a l’Ovni

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | La primera final per la permanència es juga esta vesprada a l’Ovni

Ja es veu l’habitual parada invernal de l’handbol espanyol. Fertiberia Puerto Sagunto arriba a l’hivern fred, quasi congelat, però amb temps per a la reacció sempre que guanyen hui.

No és gens normal parlar de finals al mes de desembre però a les 18:30 hores, a l’Ovni, esta tretzena jornada de la Lliga ASOBAL enfronta a penultim i avantpenultim de la competició. Els equips que marquen les ratlles del descens i la permanència:  Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto i Frigorificos Morrazo Balonmano Cangas.

El millor regal de Nadal que puga fer l’equip del port a la seua afició serà una victòria. Els aficionats plenaràn, una volta més el pavelló. Ara li toca a l’equip. Uns jugadors que han rendit en este inici de lliga per davall de les expectatives i un entrenador que comença a estar questionat. Per a Nikola Milos «és un partit molt important, l’anem a viure com una final perquè no hi ha marge d’errada. El planter està treballant be encara que Sorrentino s’ha absentat d’alguna sessió per questions laborals.Tenim que donar una alegria a l’afició, guanyar per a agafar moral i anem a fer tot el posible per que així siga».

El Cangas Morrazo arriba al pavelló saguntí un punt per damunt de Fertiberia. Ha empatat front a Teucro i Anaitasuna en les dos ultimes jornades, per a Milos «el Cangas esta en una situació semblant a la nostra. A l’ultim partit va jugar un bon primer temps però també juga amb presió. Això si, te pot sorprendre si ens relaxem».

Preparats per a un partit que pot marcar el futur immediat de Fertiberia Puerto Sagunto.