»
»
»
»
»
HANDBOL | L’Handbol Benidorm aconsegueix una gran victòria front el Logronyo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | L’Handbol Benidorm aconsegueix una gran victòria front el Logronyo

La primera volta de la Lliga ASOBAL ja és història per a l’Handbol Benidorm després d’una gran victòria anit a l’Illa front al Logronyo La Rioja per 24 gols a 22.

Tretze punts en quinze jornades, probablement una miqueta per davall de les expectatives però es innegable que l’equip ha anat de menys a més i en les ultimes jornades, tot i alguna derrota, ha competit tots els partits i ha aconseguit que la dinàmica, sobre tot defensiva, que vol Zupo Equisoaín es faça notar cada partit.

Quinta victòria de la temporada en un encontre que va semblar decidit, guanyat, al llarg de moltes fases del mateix. Benidorm era millor en quasi tot al conjunt riojà però cal comptar amb l’esperit de lluita rival i això, amb algunes errades en atac, va fer que el partit estiguera empatat a 22 gols amb només un minut i alguns segons per jugar-se. Ací va aparéixer la millor versió benidormera per a aconseguir la victòria. Huitanta segons per a ensenyar cóm es guanya un partit equilibrat.

Amb un Carlos Grau estelar, sis gols en 10 llançaments, seguit de David Cuartero amb cinc dianes i Ángel Rivero i Jorge Luis Paván, tots dos amb 4, van liderar l’atac benidormer que ara té que pensar en l’eliminatòria copera que l’enfronta a l’Amenabar de Zarautz.