»
»
»
»
»
HANDBOL | Nikola Milos dimiteix com a entrenador de Fertiberia Puerto Sagunt

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Nikola Milos dimiteix com a entrenador de Fertiberia Puerto Sagunt

L’entrenador croat Nikola Milos ha dimitit este matí com a entrenador de Fertiberia Puerto Sagunt després de reunir-se amb el president del club d’handbol valencià Juanjo Bataller.

Anit, l’equip va patir una nova derrota a l’Ovni, demostrant, una darrere de l’altra, totes les limitacions físiques, colectives i individuals, d’un equip que només han guanyat tres partits dels quinze disputats en esta Lliga ASOBAL. El mal joc que ha fet l’equip i estos resultats, sobre tot el d’ahir que condemna a Fertiberia a passar els nadals als llocs del descens, han sigut determinants per a que Milos prenguera la decisió de dimitir. El croat va arribar fa dos temporades, precisament també en l’aturada invernal, per a substituir a Patxi Martí.

De forma provisional serà el segón entrenador, José Vicente Tomás «Chovi», qui s’encarregara de preparar a l’equip per a l’eliminatòria de Copa del Rei que enfrontarà a l’equip del Port front a l’Alcobendas. El club té ara vora dos mesos per a triar un nou tècnic que ajude a la segona volta a aconseguir la permanència a l’ASOBAL.

Per al vicepresident del club roig-i-blanc, Carlos Argente, «l’esport d’alta competició és així. Els resultats manen i la dinàmica de joc i resultats exigien decisions. La realitat és que estem en llocs de descens i la permanència és una necesitat innegociable per a mantindre l’estructura del club. Li dessitgem el millor a Milos al seu futur profesional».