»
»
»
»
»
HANDBOL | Sergio Berrios és nou entrenador de Fertiberia Puerto Sagunto

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Sergio Berrios és nou entrenador de Fertiberia Puerto Sagunto

Va ser una jornada estranya la del passat dissabte. Les festes nadalenques cridant a la porta. La Lliga ASOBAL al seu habitual recés de cap d’any i una eliminatòria aïllada, quasi emboscada front a un equip de divisió d’honor B.

Fertiberia Puerto Sagunto va decidir, tot i perdre per 7 gols en l’anada, competir. Amb un tècnic interí a la banqueta, la junta directiva de l’equip hi havia decidit anomenar el seu director esportiu, Sergio Berrios, com a nou entrenador, feia només unes hores. Berrios hi havia rebut la notícia des de Jaen, on disfrutava de les vacances de Nadal al costat de la seua família.

I enmig de tot, el partit. Potser el millor de la temporada. Jugador renaixcuts, però amb el final de quasi tota la primera part de la lliga. Decepció. Fertibiria necesitava un marcador curt i el tingué. Així caldria guanyar per set i no per hui. Fins i tot el marcador assenyalà un més 9. Estava quasi fet, però un final desastrós, amb un 7 metres regalat a cinc segons per a la fi del partit, va eliminar l’equip del port de la Copa del Rei.

Ara, inici d’una nova era. La de Sergio Berrios. Ara fa just un any va retirar-se com a jugador. Uns mesos abans se li havia ret homenatge pels seus 400 partits ASOBAL. En dotze mesos, jugador, director esportiu, entrenador del filial i, ara, entrenador de la màxima categoria de l’handbol espanyol. Amb el repte d’alçar a un equip decaigut. Diu Berrios que «no és una bona notícia el canvi d’un entrenador perquè significa que les coses no han funcionat. Estava molt a gust dirigint l’equip filial de primera nacional i el projecte de la pedrera però les coses no sempre eixen com s’espera. Anem a intentar de totes les formes posibles que l’equip es mantinga en ASOBAL». Tot un repte per a Sergio Berrios, nou entrenador de Fertiberia Puerto Sagunto que debutarà el 3 de Febrer, a l’Ovni, front el FC Barcelona.