»
»
»
»
HANDBOL | Benidorm aconsegueix una gran victòria i Fertiberia Puerto Sagunto empata a Zamora

Segona jornada de la segona volta de la Lliga ASOBAL amb importants compromisos per als equips valencians. Mentre el Benidorm guanyava a O Gatañal per 22 a 23, Fertiberia Puerto Sagunto empatava a Zamora 23-23.

Guarismes quasi iguals però amb clares diferències. Mentre el Benidorm suma la setena victòria del curs, i es situa a només dos punts del sisé lloc, el drama per la permanència es va viure a Zamora on qualsevol dels dos equips pugúe guanyar però on Fertiberia Puerto Sagunto va vore com els castellans estabellaven un baló al pal amb el rellotge a zero.

Per parts, gran remuntada de l’Handbol Benidorm a la canxa de Frigorificos Morrazo, una pista on, per cert, no hi havien guanyat mai. Al descans. l’equip de Zupo Equisoain perdia per 13 a 11 però un segon temps d’excel·lent defensa va permetre voltejar el marcador i amb un gol en contraatac d’Ander Torrico, ja a l’ultim minut, que col·locava el marcador 21-23, va certificar el triomf. Quatre gols d’Angel Rivero en un partit coral ofensivament parlant, van destacar per damunt de la resta.

Per la seua banda, l’equip del Port va llançar una moneda a l’aire i va caure de costat. Empat a 23 front el MMT Zamora. Un punt que no fa que l’equip ixca del descens i guanyen el gol average en la lluita per evitar el descens. Però sap a poc després d’anar guanyant al descans per 10 a 13 i al minut 40 per 15 a 18. Però pugué ser pijor perqué l’equip zamorà només estigué dos voltes per davant al marcador: amb l’un a zero i amb el 23-22 a quatre minuts de la fi del partit.  Això si, un gol de Boisedu per a empatar i no rebre cap diana en estos ultims minuts sigueren clau, inclòs el llançament d’Octavio Magadan que va estabellar-se al pal de la porteria de Bruixola en la ultima possessió del partit. Segon empat de la temporada i la salvació continua estant a dos punts.

El drama saguntí tindrà el següent episodi dissabte vinent a l’Ovni, a les 18:30 hores front el Quavit Guadalajara, tercer classificat, mentre que el Benidorm rebrà a l’Illa, amb mateix horari, el Liberbank Ciudad Encantada.